< @iSy@miRuL >

By: Aisyamirul Zaman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Monday, 6-Apr-2009 08:29 Email | Share | | Bookmark
JALAN-JALAN MAKAN ANGIN - CAMERON HIGHLANDS 4.4.09-5.4.09

Gambar aku berlatar belakang kan ladang teh yang menghijau ..
aisyah, syahmi dan sepupu
gambar kami sekeluarga
View all 6 photos...


Baru-baru ni kami satu family sebelah mertua naik cameron highlands .. tido semalam kat sana kat Rumah Persekutuan Kerajaan .. lupa pulak nak snap gambar umah tu .. besar giler .... sbb aku sewa apartment ... 3 family bleh masuk .. bila malam sejuk giler .. so take a look ....


ni masa mula2 sampai kami g ladang teh Cameron Bharat Valley
ladang teh yang menghijau ......



jeng .. jeng .. giliranku berposing .. malu lah dah kembang



pak incik pulak posing .. hehehe



ni gambar anak2 kat taman lebah



Friday, 26-Dec-2008 03:13 Email | Share | | Bookmark





Seminggu lepas balik dari Pangkor pegi Cherating pulak tuk Family Day opis ..
bertolak hari Sabtu pukul 9 pagi dari ofis - putrajaya .. sampai cherating dlm pukul 1 tghari .. sampai2 rileks dulu pastu along nmpk swimming pool terus tukar baju g mandi ...
so take a look

GAMBAR-GAMBAR DLM BAS WAKTU NAK PERGI



GAMBAR-GAMBAR XTVT PETANG SABTU




DINNER TIME
gambar2 dlm bilik sebelum g dinner


gelagat adik malam dinner


antara gambar2 malam tu .. antaranya acara karaoke ngan game .. aku masuk satu game ajer mlm tu .. tak larat ... hasben lagilah terus masuk bilik tak larat nak kejar syahmi .. lagilah ada kolam renang kat situ



GAMBAR WAKTU NAK BALIK PUTRAJAYA






Friday, 26-Dec-2008 01:30 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan Pangkor

 
 
 
View all 11 photos...





13 & 14 Disember hari tu kami sekeluarga pergi bercuti ke Pulau Pangkor atas tajaan adik aku .. bawak sekali my mum & dad .. mula2 mcm tak jadi pergi sbb hari jumaat masa nak bertolak pegi sabak bernam keter kami rosak pulak masa baru nak kuar umah .. adik aku masa aku ckp tak jadi pegi mmg dia frust lah .. last2 dia usahakan jugak cari keter lain .. dia bg pinjam keter dia, yg dia bawak keter kawan dia .. so dia dari sabak bernam kul 10 sampai umah aku kul 12 pastu kitarog gerak sampai sabak bernam kul 2 pg .. mak aihh .. lotihh .. pagi2 esoknya kul 9 dah gerak g Lumut ..
g sana pun tak dpt nak jalan2 .. anak aku yg kecik tu wat perangai .. asek merengek ajer .. tak nak ngan orang lain nak berkepit ngan ibu ayah dia gak .. sudahnya tak dpt gak mandi laut .. so bawah ni ada gambar2 kat sana



Tuesday, 9-Dec-2008 07:43 Email | Share | | Bookmark
1,001 aku

dah lama tak hapdet fp ni .. nak wat camne tak ada gambar2 baru .. heheheh lagipun fp akhir2 ni mcm susah sgt nak masuk ... hari ni nak letak gambar2 aku yg terkini .. hehehe .. dah tembam lah aku skang nih ... hmmm







Friday, 31-Oct-2008 06:50 Email | Share | | Bookmark
Anak2 ku ..



25-10-08
kitaorg g jalan2 ke Pantai Morib ..
tp sayang lah sebab pantainya dah kotor, berbau sana-sini
kedai makan pun penuh ngan lalat ..
nak bergambar pun tak ada mood ...

anak2 pulak mmg susah nak amek gambar
berlari sana berlari sini .. seronok tgk laut kan ...
tak sangka jadi mcm ni
masa kecik2 dulu pernah duduk sini ... tp lupa nama kg apa


masa ni tgh siap kat umah .. aisyah yg amek gambar ni






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net